Alle woningen zijn verkocht

Landelijk wonen
In Veghel.
Landelijk wonen en toch vlakbij het centrum, diverse voorzieningen en uitvalswegen. Dat kan in Veghel. Dat kan in de woningen van Mooi Wonen, op mooie plekjes binnen ‘De Kloostertuinen’ van Veghels Buiten. Aan de rand van de wijk met lekker veel privacy zonder overburen/achterburen in het Brabantse landschap. Hier heb je de ruimte, kom je op je eigen plekje na een dag hard werken helemaal tot rust en heb je in de omgeving toch alle voorzieningen. Dat is nog eens Mooi Wonen.

Benieuwd
naar de woningen?


Geweldige afwisselende omgeving
Weilanden begrensd door houtwallen, maïsvelden afgewisseld door bomen. Vanuit jouw nieuwe woonplek in Veghel ontdek je al wandelend of fietsend het typisch Brabantse landschap. Maar naast de prachtige natuur heeft Veghel nog veel meer te bieden. De Noordkade ontwikkelt zich bijvoorbeeld tot de hotspot van Veghel en omgeving. Binnen een industriële architectuur staan kunst, cultuur en ontmoeting centraal. Je kan heerlijk sporten bij één van de vele verenigingen, golfen op de baan die 15 minuten
verderop ligt of erop uit met je plezierjacht vanuit het haventje met circa 30 ligplaatsen. Een avondje theater, of naar de bioscoop. Op zaterdagmiddag lekker shoppen, gaan borrelen en blijven hangen voor het diner. Of toch zelf boodschappen doen in de inspirerende Veghelse foodmarket om thuis lekker te koken en te eten met vrienden? Het kan allemaal dichtbij je nieuwe woning van Mooi Wonen. In een omgeving die je verwelkomt en waarin je je snel thuis voelt. En dit alles op nog geen 25 minuten van het centrum van Eindhoven en ’s-Hertogenbosch.