Alle woningen zijn verkocht

De kwaliteit
Zie je overal.
Een sterke eigen identiteit. Rijkdom door eenvoud en soberheid. Hier gaan architectuur en kwaliteit hand in hand. Alle woningen van Mooi Wonen zijn bijzonder gedetailleerd en de gekozen materialen zijn kwalitatief hoogwaardig. Vooral de ambachtelijk geproduceerde steen in combinatie met de keramische pannen, geeft het geheel een rijke uitstraling. Denk verder bijvoorbeeld aan stompe, verdiepingshoge binnendeuren zonder bovenlichten. Er is continu gekozen voor wat echt mooi is, waardoor deze woningen echt bijzonder zijn met gewoon meer kwaliteit dan andere nieuwbouwwoningen. 

Ook gasloos wonen
De woningen van Mooi Wonen worden standaard nog verwarmd door een gas cv-ketel. Maar uiteraard is het ook mogelijk om ‘gasloos’ te wonen. Kies voor het gasloze pakket van Mooi Wonen en je cv -ketel wordt vervangen door een luchtwarmtepomp. Samen met de zonnepanelen, de lage temperatuur vloerverwarming en het hoogwaardige ventilatiesysteem, welke al in de woning aanwezig zijn, ben je voorbereid op de toekomst en ook nog eens duurzaam. Mooi toch. 

Nog completer?
Een woning van Mooi Wonen kan je nog completer maken. Hiervoor zijn verschillende pakketten uitgewerkt. Kies voor het ‘Extra luxe pakket’ en je woning wordt opgeleverd met een keuken én je plafonds worden glad afgewerkt, zonder naden. Daarnaast zijn er al diverse uitbreidingsmogelijkheden voor de woningen uitgewerkt, zodat jij eenvoudig kan kiezen voor extra ruimte aan je woning of in de tuin. Maar Mooi Wonen gaat een stapje verder. Je kan je woning ook laten stofferen en/of meubileren. Do’s Interiors heeft voor de verschillende woningen al een interieuradvies gemaakt, waarvan je zo gebruik mag maken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij  Do’s Interiors, om je een geheel persoonlijk advies aan te laten meten of om in de showroom ideeën op te doen.

Kwaliteit exterieur.

Architectuur en kwaliteit gaan hand in hand... >>

Kwaliteit interieur.

Kwaliteit tot in de kleinste details... >>

Architect.

Geïnspireerd door Brabantse architectuur... >>